ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗΣ

Βιογραφικό

Ο Σταύρος Βουρβαχάκης γεννήθηκε το έτος 1964 στην Μελβούρνη Αυστραλίας.Eίναι ο πρώτος από τους δύο γιούς του Στυλιανού Βουρβαχάκη του Ιωάννη  και της Ελένης Βουρβαχάκη –το γένος Σπαντιδάκη.

Μεγάλωσε στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Αποφοίτησε το 1982 από το 4οΓενικό Λύκειο Ρεθύμνου.

Σπούδασε οικονομικά στην Σχολή Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε το έτος 1987.

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο πεζικό από το έτος 1987 έως και το 1989.

Από το 1989 έως και σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη του Ρεθύμνου και διατηρεί Λογιστικό-Φοροτεχνικό γραφείο. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος. Από το έτος 2003 έως το έτος 2009 ήταν εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών Ν. Ρεθύμνου. Από το έτος 2008 έως και το έτος 2010 είχε εκλεγεί αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Τμήμα Δυτικής Κρήτης).

Το έτος 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ρεθύμνου με τον συνδυασμό “Ρέθυμνο – Αλληλεγγύη – Ανατροπή” και η θητεία του ολοκληρώνεται ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος μέσα στο 2019. Κατά την διάρκεια της θητείας του υλοποίησε σημαντικό έργο και καίριες παρεμβάσεις για την ανάπτυξη του Δήμου Ρεθύμνου, τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στις επιτροπές του Δήμου που συμμετείχε.

Από το έτος 2018 δραστηριοποιείται και στον τουριστικό τομέα με την δημιουργία και εκμετάλλευση των «ALL SEASONS VILLAS SUN and STAR» που είναι δύο νέες πολυτελείς βίλλες στον οικισμό Γάλλου Ρεθύμνου.

Είναι πατέρας δύο παιδιών, του Στυλιανού που είναι επίσης οικονομολόγος MSc Εφαρμοσμένης Λογιστικής και Ελεγκτικής και του Παύλου που είναι φοιτητής του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Σήμερα ως επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης ‘’ΡΕΘΥΜΝΟ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ’’, ετοιμάζεται να συμμετάσχει και πάλι στον πολιτικό στίβο, διεκδικώντας τη θέση του Δημάρχου Ρεθύμνου, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.