Ρέθυμνο – «Οι ανήθικες και ποινικά κολάσιμες επιθέσεις μας συσπειρώνουν και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε»

Καθημερινά όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Ρέθυμνο – Ενεργοί Πολίτες» αγκαλιάζεται από πλατιές μάζες λαού. Οι εμπνευστές των «fake news» (ψευδείς ειδήσεις) έγραφαν: «δεν κλείνουν συνδυασμό», είναι «λαϊκιστές», είναι «εθνικιστές», «δεξιοί»’’ κ.λ.π.

Δεν μπορούν να «χωνέψουν» ότι για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο δημιουργήθηκε Δημοτική Παράταξη στην οποία μετέχουν δραστήρια και ικανά άτομα από κάθε επαγγελματική τάξη ,από ανθρώπους της εργασίας, της επιστήμης, των τεχνών, της γειτονιάς, του γραφείου, της αγροτιάς, της οικοδομής κ.λ.π.

Προσπαθούν να μας μειώσουν όλοι όσοι διαφεντεύουν ξεδιάντροπα το Δήμο μας βάζοντας με γκεμπελίστικο τρόπο «ετικέτες». Δεν αναφέρουν πουθενά ότι ο συνδυασμός μας είναι πολυσυλλεκτικός χωρίς κομματικές εξαρτήσεις. Ο κάθε ένας και η κάθε μία που συμμετέχει μπορούν να έχουν τις πολιτικές τους προτιμήσεις, όμως όλους μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας ,για την δημοκρατία και την πατρίδα μας.

Ψάχνουν με ανέντιμους τρόπους να «λερώσουν» υποψηφίους μας και τον επικεφαλής. Είναι οι ίδιοι που στήριξαν τον υμνητή των ναζί «Ρίχτερ» και του συμπαραστάθηκαν ασύστολα.

Δεν μας φοβίζουν, ούτε μας αγγίζουν οι ανήθικες επιθέσεις τους. Δύναμη μας είναι ο λαός και μόνο αυτός. Θα αποκαλυφθούν τα συμφέροντα που μας πολεμούν.

Ο τρόμος από την απήχηση του «Ρέθυμνο – Ενεργοί Πολίτες» στην κοινωνία, τους έχει δημιουργήσει άγχος και πανικό. Οι ανήθικες και ποινικά κολάσιμες επιθέσεις μας συσπειρώνουν και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε.

Αυτό το έχει αντιληφθεί ο Ρεθεμιώτικος λαός και καθημερινά μας πλαισιώνει όλο και περισσότερο. Τους αφήνουμε λοιπόν να «πνιγούν» στον οχετό που βγάζουν και στα ψεύδη που δημιουργούν.

Το βράδυ της 26ης Μαΐου 2019 στο άνοιγμα της κάλπης θα πάρουν την απάντηση τους. Υπομονή μέχρι τότε.

Ρέθυμνο 20/02/2019

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

«ΡΕΘΥΜΝΟ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»