Συνάντηση Δημοτικών Συμβούλων Βουρβαχάκη Σταύρου-Σταράκη Γεωργίου με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ρεθύμνου

Ο Σταύρος Βουρβαχάκης και ο Γιώργος Σταράκης στηρίζουν τον Σύλλογο

Συνάντηση Δημοτικών Συμβούλων Βουρβαχάκη Σταύρου-Σταράκη Γεωργίου με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ρεθύμνου

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ του Συλλόγου Πολυτέκνων Ρεθύμνου κο Συνολάκη Γεώργιο πραγματοποίησαν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου οι Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ρεθύμνου κκ. Βουρβαχάκης Σταύρος και Σταράκης Γεώργιος.

Η συνάντηση διενεργήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα με τον πρόεδρο του Συλλόγου να παρουσιάζει το ευρύ φάσμα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνοι και τα οποία χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων.

Το κράτος στην μνημονιακή και νεοφιλελεύθερή του μορφή λειτουργεί πλέον ως εταιρία.  Έτσι με στόχο την αύξηση των εσόδων του και την μείωση των εξόδων του δεν επιθυμεί να καλύπτει και να πριμοδοτεί τα γονεϊκά κόστη.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι στην μνημονιακή Ελλάδα καταγράψαμε ντροπιαστική αύξηση της βρεφικής θνησιμότητας, ενώ παράλληλα οι θάνατοι είναι πλέον περισσότεροι από τις γεννήσεις.

Από τη μεριά τους οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι  δεσμεύτηκαν να στηρίξουν τα θέματα του Συλλόγου Πολυτέκνων Ρεθύμνου στο Δημοτικό Συμβούλιο και τόνισαν πως θα συνεχίσουν την ουσιαστική συνεργασία με το Δ.Σ. του Συλλόγου.