Ρέθυμνο – Οι 5 υποψήφιοι δήμαρχοι απάντησαν στις ερωτήσεις του Μάνου Δασκαλάκη σε Ώρα Αιχμής

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανοίγει διάλογο με τους 5 υποψήφιους δημάρχους Ρεθύμνου.

Ποια είναι τα ανοικτά ζητήματα του Ρεθύμνου αλλά και ποια η καθημερινότητα των πολιτών;

Αυτά και πολλά ακόμα σε μια τηλεοπτική συζήτηση σε Ώρα αιχμής στην ΚΡΗΤΗ TV

Οι εντάσεις και ο διάλογος στην τηλεμαχία του Ρεθύμνου!

Οι εντάσεις των υποψηφίων του Ρεθύμνου σε «Ώρα Αιχμής»

Οι 5 υποψήφιοι που διεκδικούν το δημαρχιακό θώκο του Ρεθύμνου ανέπτυξαν το όραμα και το σχέδιο τους με σημείο αναφοράς την επόμενη τετραετία, στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής»

Χωρίς να λείπουν οι στιγμές έντασης και έντονου διαλόγου οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι του Ρεθύμνου κονταροχτυπήθηκαν χθες στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV.

Οι πέντε υποψήφιοι που διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο του Ρεθύμνου ανέπτυξαν το όραμα και το σχέδιο τους με σημείο αναφοράς την επόμενη τετραετία.

Το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα, τα όρια των οικισμών ,το πλοίο αλλά και ο τουρισμός βρέθηκαν στον τραπέζι της συζήτησης.

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση σχεδόν όλων των υποψηφίων με εξαίρεση τον κ. Μανουσογιάννη από την λαϊκή συσπείρωση για το ενδεχόμενο συνεργασιών μετά τις κάλπες στο Ρέθυμνο.

Στην διάρκεια της τηλεμαχίας δεν έλειψαν και οι εντάσεις κυρίως ανάμεσα στους κυρίους Μαρινάκη και Νίνο με τον δεύτερο να ασκεί κριτική στον δήμαρχο και τον πρώτο να απαντά σε έντονο ύφος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο μητροπολιτικός δήμος του Ρεθύμνου με πληθυσμό πάνω από 50 χιλιάδες παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά την εκλογική αναμέτρηση με την προεκλογική περίοδο στο Ρέθυμνο να εξελίσσεται σε υψηλούς τόνους.