ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗ

H Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΡΕΘΥΜΝΟ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» έλαβε μέρος για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019 και ψηφίστηκε από 1376 συνδημότες μας (ποσοστό 5,26%) λαμβάνοντας δύο έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

Δεν λάβαμε μεγαλύτερο ποσοστό γιατί το κλίμα πόλωσης που επικράτησε στον δήμο μας απέτρεψε πολλούς ψηφοφόρους μας να στραφούν σε εμάς

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Ευχαριστώ και συγχαίρω όλους τους Υποψήφιους του συνδυασμού μας «ΡΕΘΥΜΝΟ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» για τον έντιμο , πολιτισμένο και αξιοπρεπή αγώνα τους.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα εκείνους που βοήθησαν στον αγώνα εμφανώς ή αφανώς και βεβαίως εκείνους που μας συμπαραστάθηκαν σε δύσκολες στιγμές.

Διαβεβαιώνω όλους,  όσους έκαναν άλλη επιλογή και  δεν οραματίστηκαν το αύριο και το μέλλον του τόπου μας με τον ίδιο τρόπο με εμάς , ότι  ο σεβασμός μας είναι απόλυτος στη δική τους απόφαση.

Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα στον Συνδημότη μας και να εργαζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή μας , με ισχυρή φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το σημερινό αποτέλεσμα μας δίνει περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας

Η ψήφος είναι αδιαπραγμάτευτη υπόθεση του κάθε Δημότη.

Εύχομαι στον επόμενο Δήμαρχο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Βουρβαχάκης Σταύρος

Επικεφαλής  ‘’ΡΕΘΥΜΝΟ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ’’