Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ «ΠΑΙΧΝΙΔΟΧΩΡΑΣ»

 Από τις 22 Δεκεμβρίου του 2019 έως και τις 3 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της «ΠΑΙΧΝΙΔΟΧΩΡΑΣ» στην Πλατεία Μικρασιατών, στο σπίτι του Πολιτισμού και στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.  Τις εκδηλώσεις αυτές διοργάνωσαν ο Δήμος Ρεθύμνης και η ΚΕΔΗΡ.                                                                                 

Δυστυχώς και αυτή τη φορά τα αποτελέσματα από την λειτουργία της «ΠΑΙΧΝΙΔΟΧΩΡΑΣ» δεν ήταν ικανοποιητικά.  Σε καμία περίπτωση τα 78.811 ευρώ που ξοδεύτηκαν δεν έπιασαν τόπο. 

Η μικρή συμμετοχή του κόσμου επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.                         

Η οργάνωση και ο σχεδιασμός των εκδηλώσεων πρέπει να γίνεται πολύ νωρίτερα και όχι την τελευταία στιγμή.          Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες με κατάλληλες κατασκευές και με κατάλληλες εκδηλώσεις όταν ο καιρός είναι κακός .

Τέλος η  «ΠΑΙΧΝΙΔΟΧΩΡΑ»  πρέπει να είναι τμήμα μιας συνολικής χριστουγεννιάτικης διακόσμησης της πόλης και όχι ένα απομονωμένο κομμάτι της.  Για άλλη μια χρονιά η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πόλης ήταν ελλιπέστατη και αν έλειπαν οι αξιέπαινες προσπάθειες των καταστηματαρχών της οδού Τζανέ Μπουνιαλή και της οδού Τσουδερών κανείς δεν θα είχε καταλάβει σε αυτή τη πόλη ότι είχαν έρθει τα Χριστούγεννα.      

ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

    Επικεφαλής Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

                                 «ΡΕΘΥΜΝΟ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»